Ramon Albornà, nou president

Aquest dissabte passat, 17 d’abril, la Federació Catalana de Pessebristes va celebrar la seva assemblea general de primavera, una vegada més en format virtual degut a la situació sociosanitària.

El punt més destacat va ser la renovació de la nostra Junta Directiva, que a partir d’ara està composta per Ramon Albornà com a president, Francesc Villegas vicepresident, Jordi Pujol secretari, Ferran Fonte tresorer, i Albert Català, Núria Garcia, Jordi Bernal i Josep Maria Borrut com a vocals.

L’assemblea va fer constar el seu agraïment a l’Albert Català per la seva tasca al capdavant de la Federació en els darrers vuit anys, i va fer un minut de silenci en record dels pessebristes que ens han deixat en el darrer any a causa de la COVID, en especial de Carles Tarragó, membre de la junta.

Entre altres temes, l’assemblea també va aprovar la gestió i balanç econòmic del 2020, el pla d’actuació i pressupost per aquest any, i va fer un repàs a l’organització de les properes activitats federatives del calendari, que en principi es mantindran en formats virtuals per aquest any, preveient recuperar la presencialitat de cara al proper Nadal.

Federa't!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad